Viktig uppdatering för WordPress

WordPress 4.9.3

In Alla inlägg, WordPress-tips by Annika Vallgren

Kör du WordPress 4.9.3 behöver du uppdatera manuellt till version 4.9.4

hemsidor i wordpress

I februari släpptes WordPress 4.9.3. Det fanns tyvärr en bugg i den som gör att de automatiska uppdateringarna inte längre funkar. För att åtgärda problemet måste du uppdatera WordPress manuellt. Det gör du genom att gå till sidan för uppdateringar och klicka Uppdatera nu. Det är bra att uppdatera så snart som möjligt för att även få framtida uppdateringar.

Det kan även vara bra att se över säkerheten på din sajt!

Vill du ha hjälp att göra en hemsida till företaget, tveka inte att kontakta mig!

MIN EGEN HEMSIDA

Jag får ofta frågor om min egen hemsida. Det tema som jag ha använt är Xtheme från Enevato Market. Enevato Market har många snygga teman att välja mellan för din hemsida. De flesta av bilderna på min hemsida kommer från Haute Stock. Jag är också en aktiv medlem av Project 24 där jag arbetar med att på 24 månader ersätta mina inkomster med passiva inkomster online.