Hur sorterar man inläggen i WordPress?

Hur sorterar man inlägg i WordPress?

In Alla inlägg, WordPress-tips by Annika Vallgren

Det händer att jag får frågan om hur man sorterar inläggen som man har på sin WordPress sida. Alla vill inte ha dem i datumordning med det nyaste överst. Så hur gör man då?

Det finns flera sätt att lösa det på. Du kan förstås gå in i ditt tema och ändra. För att göra det behöver du först skapa ett barntema. Sedan gör du dina ändringar i bartnemat. Men för den som inte vet hur man gör kan det vara lite knepigt. Men det finns ett mycket enklare sätt!

Det absolut enklaste sättet är faktiskt att bara ändra datumen på inläggen.

Datumet för ett inlägg hittar du på höger sida. Genom att sätta ett datum långt tillbaka i tiden kan du få ett inlägg att hamna sist. Sätter du ett nyare datum får du inlägget att hamna överst.

På det sättet kan du sortera inläggen i WordPress utan att behöva skriva kod.

Relaterade frågor

Hur döljer man datum på ett inlägg i WordPress? Du kan dölja datumet genom att installera ett speciellt plugin. Läs mer om hur du kan dölja datumen på inlägg i WordPress

Hur gör man snygga länkar i WordPress? Inställningar för länkar hittar du under Inställningar -> Permalänkar och det är något du bör fixa så snart som möjligt. Läs mer om hur man gör snygga länkar i WordPress här.

Hur hamnar jag högt upp på Google? Mina bästa tips är att skriva bra text och mycket text på din hemsida. Fortsätt gärna läsa fler tips för att hamna högt upp hos Google här.