DUKTIG WEBBDESIGNER I STOCKHOLM

Duktig webbdesigner i Stockholm

Letar du efter en webbdesigner i Stockholm har du kommit helt rätt. Jag hjälper dig gärna med din hemsida. Jag är en erfaren webbdesigner med många nöjda kunder. Här får du en webbsida som är:

  • Snygg
  • Väldesignad
  • Mobilanpassad

Webbdesigner Stockholm

WEBBDESIGNER STOCKHOLM

Kontakta mig gärna om du vill ha hjälp av en erfaren webbdesigner i Stockholm

hemsida företag Stockholm
WEBBDESIGNER STOCKHOLM

KONTAKTA MIG GÄRNA!

Annika Vallgren WEBBDESIGNER STOCKHOLM

Mail: info@hjalpmedhemsidan.se

Telefon: 076-125 61 47

HITTA EN WEBBDESIGNER I STOCKHOLM

Webbdesign Stockholm webbyrå

De flesta som hittar in till min sida söker efter ”webbdesigner i Stockholm” eller “webbdesigner Stockholm”. De flesta som hittar hit vill ha en hemsidor till företag för ett lågt pris och gärna snabbt.

Men det finns andra saker som är viktigare att titta på än pris och att webbdesignern finns i Stockholm. Du behöver ta beslut om utseende, verktyg, webbhotell och mycket annat. Jag hjälper dig gärna att komma igång med din webbsida snabbt. För att få hjälp med din webbsida är det inte alls nödvändigt att du befinner dig i Stockholm. Jag gör hemsidor till företag över hela landet. Det behövs inga fysiska möten. Jobbet går att göra via telefon och mail.

ANNIKA VALLGREN – WEBBDESIGNER I STOCKHOLM

Annika Vallgren Webbdesigner i Stockholm
Annika Vallgren
webbdesigner i Stockholm

Jag heter Annika Vallgren och arbetar som webbdesigner i Stockholm. Hjälp med hemsidan började som ett projekt på min fritid. Men jag har nu övergått till att arbeta heltid med webbyrån. Jag har lång erfarenhet av webbdesign och har en akademisk bakgrund. Behöver du en erfaren webbdesigner i Stockholm eller någon annan stans i världen så hjälper jag dig gärna med din webbsida. Jag vet egentligen inte riktigt varför jag fastnade just för webbdesign, men det är kul att få skapa något nytt och se det växa fram. Jag har många kreativa idéer och skapar unika hemsidor till alla kunder. När jag designar en webbsida vill jag att den ska spegla dig och vad du tycker om.

WEBBDESIGNER STOCKHOLM

Jag hjälper oftast företag i Stockholm att göra moderna hemsidor. Jag gör all webbdesign i WordPress idag. Jag erbjuder hjälp med hemsidan snabbt och enkelt. 

De flesta som kontaktar mig vill ha hjälp av en webbdesigner i Stockholm för att ta fram en hemsida till sitt företag. Vart i landet du befinner dig spelar inte så stor roll om du anlitar mig för att göra din hemsida.

DESIGN AV DIN HEMSIDA

Med utgångspunkt från dina behov och önskemål arbetar vi fram din nya hemsida. Det är mycket att fundera över; texter, bilder, hur ser konkurrenternas sidor ut och vad har ni för unika tjänster eller produkter på marknaden. Genom att hitta rätt hemsida, både textmässigt och designen, så bygger man förtroende hos besökarna och ger rätt känsla. Känslan är viktigt för hur besökare bedömer din hemsida. Budskap i både bild, text och layout ska överensstämma med er som företag. Besöket på en hemsida ska även vara behagligt och enkelt. Behöver du hjälp med webbdesign i Stockholm, eller någon annan stans, så fixar vi det!

Webbdesign som funkar för ditt företag

WEBBDESIGNER I STOCKHOLM

Förutom en hemsida så får du mycket annat när du beställer en webbsida hos Hjälp med hemsidan

  • Med responsiv design, dvs den ser bra ut även på mobiler och surfplattor
  • Webbdesign i WordPress , vilket gör hemsidan enkel att uppdatera
  • Snygg layout och anpassad efter dina behov
  • När jag är klar med designen av din hemsida lär jag dig gärna WordPress, så att du själv kan fortsätta jobba med din webbdesign i WordPress och underhålla hemsidan
Webbdesign Stockholm Riktigt duktig webbdesigner i Stockholm

En företagshemsida som var snygg för fem år sedan kanske inte fungerar lika bra idag, utan måste fräschas upp. Hur en snygg hemsida ser ut varierar över tiden. Syftet med en hemsida är ju att väcka intresse och tillit. Det som avgör en hemsida konverterar besökarna till kunder är förstås både trender och teknik. Här är vad man bör tänka på när man gör en hemsida till ett företag.

Planera för succé!

VAD ÄR MÅLET MED DIN FÖRETAGSHEMSIDA?

En bra hemsida ska inte bara vara snygg! Fundera över vad du vill åstadkomma med företagets hemsida. Kanske vill du ha fler kunder, fler prenumeranter på ditt nyhetsbrev, visa upp dina produkter eller ha fler kunder? Vissa företag vill bara ha en närvaro på nätet, inte locka fler kunder. Det är också något som är bra att veta innan vi sätter igång med er hemsida.

VILKEN ÄR FÖRETAGETS MÅLGRUPP?

webbdesign i Stockholm bästa webbyrån

Ett företags hemsida ses på olika sätt av olika besökare och vi har olika behov som vi vill få tillfredsställda där de besöker en företagshemsida. Vilken är din målgrupp? Vad har de för intressen? Hur gamla är de? Vart kommer de ifrån? Är det privatpersoner eller företag? Riktar du dig mot företag i Stockholm, eller mot hela landet? Kanske är de flesta som söker efter din webbsida på språng och vill få tag på företagets adress snabbt? Studenter och pensionärer har kanske olika behov när de besöker din hemsida. Har du fler besökare från Stockholm eller kommer de från Ryssland? 

Vilken är målgruppen för din hemsida?

KÖNSSKILLNADER

webbdesign i Stockholm hur hittar besökarna din hemsida

Män och kvinnor har olika preferenser. Här kan jag nämna att jag på en av mina hemsidor hade en övervägande grupp män som besökte min hemsida. Kvinnorna lämnade också sidan betydligt snabbare än männen. Jag försökte attrahera kvinnorna genom att göra sidan mer feminin, men detta fick helt motsatt effekt. Så jag fick ta ett helt nytt grepp där. Vilka besökare vill du locka till din företagshemsida?

Hur tror du att dina kunder kommer söka efter din webbsida?

HUR HITTAR BESÖKARNA DIN FÖRETAGSHEMSIDA?

Har du ingen aning om dessa parametrar kan det vara bra att installera Google analytics på webbsidan också. Med en webbdesign i WordPress är det enkelt! Vad tror du att dina kunder vill hitta när de söker efter dig? Vilka ord och fraser vill du bli hittad på? Testa t.ex. sökningarna “Webbdesign i WordPress”, ”Hemsida till företag i Stockholm” och ”företagshemsida Stockholm” och “webbdesigner i Stockholm” de ger olika träffresultat. Söker flest kunder efter ”Hemsida till företag i Stockholm” eller ”företagshemsida Stockholm”. Vilket ord eller fras har flest sökningar? Vilket är mest relevant för att berätta om din verksamhet?

HÅLL DET ENKELT!

Det är inte alltid så lyckat att ha många teckensnitt, färger och funktioner. De stressar och irriterar besökaren. Framförallt bör man inte lägga filmer som startar av sig själva på första sidan. Jag vet inte hur det är med dig, men jag brukar snabbt klicka mig bort ifrån hemsidor som för oväsen eller blinkar för mycket. Det spelar då ingen roll ur snygga de är.När man gör en webbdesign i WordPress får man en snygg layout, utan att behöva krångla till det.

webbdesigner i Stockholm Snygga hemsidor i WordPress

Som webbdesigner brukar jag alltid ge rådet
att man ska hålla det enkelt

Bli inte frestad att göra för mycket!

HUR MYCKET VILL DU ARBETA MED HEMSIDAN TILL DITT FÖRETAG?

Webbdesign i Stockholm Mitt råd är att du ska hålla det enkelt

Visst kan det vara lockande att starta en blogg och skriva nyhetsbrev. Men ta inte på dig mer än du orkar med här. En blogg som du aldrig hinner eller orkar uppdatera gör inte någon glad och tappar snabbt sina besökare. Det är egentligen samma sak med en företagshemsida, den bör vara uppdaterad. Öppettider, kontaktuppgifter och övrig information som ni har på företagshemsidan måste vara aktuell.

ÄR FÖRETAGSHEMSIDAN AKTIV?

Webbdesign i Stockholm Se alltid till att du är aktiv på din hemsida

När jag kommer in på en företagshemsida vill jag heller inte att det ska vara någon tvekan om att företaget jag besöker fortfarande finns aktivt. Tänk efter jobbar du redan idag mer med t.ex. Facebook eller Instagram? Då kan man lägga in kopplingar till dessa på hemsidan istället. Det skapar ändå en bild av att du är aktiv och att din företagssida fortfarande är aktuell. Skickar man mail till företaget bör de besvaras relativt snabbt.

Se till att du är aktiv på din webbsida

Vill du uppdatera hemsidan själv, eller är det något du kommer vilja ha hjälp med? Jag har några kunder som återkommer med uppdrag när det sker förändringar i företaget vill de att jag lägger in någon rad om det på hemsidan också. Det är enkelt att själv ändra på hemsidan när man gör en webbdesign i WordPress. När mitt jobb är klart så håller jag gärna en WordPress-kurs för dig, eller gör en manual eller hjälpfilm. 

Vad vill du förmedla till läsaren?

VAD VILL DU FÖRMEDLA MED FÖRETAGSSIDAN?

Vill du presentera företaget eller skapa en viss känsla? Kanske är det dina nyheter eller bloggen som är viktigast? För uppbyggnaden av företagshemsidan är det viktigt att ha detta klart för sig. Det som är viktigast bör framhållas redan på första sidan. Hur ser dina konkurrenters hemsidor ut och vad förmedlar de för känsla? Kanske vill du inte sticka ut alldeles för mycket i mängden. Din sida måste passa in i den bransch du är verksam i. Vad du arbetar med måste vara uppenbart, även vid en snabb titt på hemsidan. En klädbutik kan inte se ut som en glassförsäljare osv.

HEMSIDA FÖRETAG STOCKHOLM

webbdesign Stockholm Webbdesigner i Stockholm

De hemsidor som Hjälp med hemsidan erbjuder är både snygga och professionella. Jag arbetar med webbdesign i WordPress. Jag erbjuder hemsidor till företag i Stockholm. De företagshemsidor jag gör kostar från 9000 kr. Du hittar fler exempel på hemsida företag Stockholm i galleriet. En hemsida till företag brukar vanligen kosta mycket mer än så här. Det vet jag eftersom det händer att kunder hör av sig och frågar varför jag är så billig. Nyligen skickade jag offert på ett jobb, mina konkurrenter hade begärt 35000 och jag 8500 kr. Kunden var rädd att bli lurad och att det skulle tillkomma kostnader under arbetets gång. Men så är det inte, de hemsidor jag gör är riktigt prisvärda. Hjälp med hemsidan är en duktig och pålitlig webbdesigner i Stockholm.

Här hittar du en duktig och pålitlig webbdesigner i Stockholm

Vill du veta mer om tjänsten hemsida till företag? Hör gärna av dig! info@hjalpmedhemsidan.se 

JAG ÄR EN DUKTIG WEBBDESIGNER I STOCKHOLM – BEGÄR OFFERT IDAG!