Hjälp med hemsidan en webbyrå i Åkersberga

Webbyrå i Åkersberga

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Åkersberga. Jag hjälper dig gärna med din hemsida.

Bästa webbyrån i Åkersberga
Bästa webbyrån i Åkersberga

Söker du den bästa webbyrån i Åkersberga? Jag heter Annika Vallgren och driver webbyrån Hjälp med hemsidan. Jag tycker du ska anlita mig eftersom jag är kreativ och har mycket idéer. Jag tycker det är väldigt kul med hemsidor. Jag hjälper kunder över hela landet med hemsidor, men har min webbyrå i Åkersberga. Hjälp med hemsidan är en liten webbyrå med stort kunnande. 

Webbyrån Hjälp med hemsidan i Åkersberga

Jag vill hjälpa dig och ditt företag att växa online. De hemsidor jag gör är snygga, väldesignade och informativa. Webbsidan ska även förmedla till dina besökare att du är professionell. Din hemsida ska självklart vara mobilanpassad och fungera lika bra på telefoner och paddor som på datorer. Låt oss hitta en design som passar just dig!

WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA MED SNABBA RESULTAT

webbyrå Åkersberga bästa webbyrån i Åkersberga
Vill du ha en hemsida snabbt?

Det jag är extra bra på är snabba leveranser av snygga hemsidor. När ett företag kontaktar mig vet de oftast redan hur de vill ha sin hemsida. De vill bara ha hjälp att bygga ihop den. Webbsidan, ja, den skulle helst varit klar redan förra veckan.  När de hör av sig till mig brukar de redan ha sina texter klara. De vet ungefär vilken layout de vill ha osv. De vill ha hemsidan färdig så snabbt som det bara går. De vill börja tjäna pengar online, visa upp sig eller bara använda hemsidan som visitkort.

Det behöver faktiskt inte ta lång tid att få en färdig hemsida! De flesta hemsidor får jag upp på bara några få dagar.

WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA SOM GÖR VÄLDIGT SNYGGA HEMSIDOR

webbyrå Åkersberga som gör hemsidan snabbt och bra
Hjälp med hemsidan i Åkersberga gör väldigt snygga och väldesignade hemsidor

Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Åkersberga. Jag gör webbsidor med modern design. Att jag gör snygga hemsidor. Det vet jag eftersom jag ofta brukar få beröm för de hemsidor jag gör. Hemsidor är något jag är väldigt bra på. Men istället för att jag skryter själv så tycker jag att du ska ta en titt i galleriet med snygga hemsidor och se om DU tycker om mitt arbete. Gillar du mina tidigare jobb så hjälper jag dig gärna med din hemsida också!

INNAN JAG PÅBÖRJAR JOBBET MED DIN HEMSIDA

Innan jag påbörjar jobbet med din hemsida tycker jag att du ska surfa runt på andra sidor och se vad du gillar och inte gillar. I galleriet kanske du hittar inspiration för din hemsida? Det är lättare för mig att göra en hemsida du blir nöjd med om jag vet ungefär vad du gillar. I WordPress finns det ju väldigt många layouter att välja mellan. Jag vill att både du och dina kunder ska älska din nya hemsida.

VILL DU OCKSÅ HA EN SNYGG OCH SÄLJANDE HEMSIDA?

Vill du också ha en snygg hemsida, så hör gärna av dig. Jag erbjuder hemsidor som är snygga och säljande. Jag lägger ner stor kärlek på mina kunders webbsajter. När din hemsida är klar så vill jag att både du och dina kunder ska tycka väldigt mycket om den. Ta gärna en titt i galleriet för att se andra snygga hemsidor jag har gjort. Du kanske även kan få inspiration för hur du vill att din hemsida ska vara utformad och vilken färgsättning som du gillar.

BÄSTA WEBBYRÅN I ÅKERSBERGA

Jag vill att Hjälp med hemsidan ska vara den bästa webbyrån i Åkersberga, Stockholm och hela landet. Jag vill vara den webbyrån i Åkersberga som har lägst priser och de nöjdaste kunderna. En webbyrå där kunder köar för att få sina hemsidor klara.

Behöver du en webbyrå i Åkersberga då hjälper jag dig gärna med din webbsida! Jag gör allt ifrån små hemsidor, bestående av bara en enda sida till utbildningsportaler eller webbshoppar. Du behöver självklart inte befinna dig just i Åkersberga för att få hjälp med hemsidan. Jag är anlitad av företag från hela landet.

Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om din nya hemsida!

HAR DU FRÅGOR?

Hör gärna av dig!

webbyrå i Åkersberga

LITEN WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA SOM GÖR WEBBSIDOR I WORDPRESS

Idag gör jag enbart hemsidor i WordPress eftersom det är så många fördelar med det:

  • WordPress är gratis
  • WordPress är lätt att lära sig
  • Det ger låga underhållskostnader

LÅGA UNDERHÅLLSKOSTNADER FÖR HEMSIDAN

Webbyrå Åkersberga Bästa webbyrån i Åkersberga

WordPress är väldigt lätt att lära sig och du kommer inte behöva någon webbyrå för att göra förändringar på hemsidan i framtiden. Det kommer du enkelt att klara själv! Webbyrån Hjälp med hemsidan i Åkersberga finns fortfarande kvar förstås, men jag tror inte att du kommer behöva min hjälp när din hemsida väl är klar.

Jag gör hemsidor till företag inom olika branscher. Besök gärna mitt galleri för att hitta inspiration och titta på snygga hemsidor jag gjort tidigare.

HEMSIDA TILL FÖRETAGET

Idag är det nästintill en nödvändighet att synas på nätet för ett företag. Det gör att du ser mer seriös ut och kunderna hittar dig. Du måste inte ha så väldigt stora mängder information på webbsidan, men att bara vara sökbar är viktigt. Mina kunder kommer från olika branscher: hälsocoacher, eventföretag, VVS-installatörer, HR-konsulter, fotvårdsspecialister, taxiverksamheter, fotografer, kostymmakare, psykologer, inredare och en kamelranch faktiskt. 

VAD HAR WEBBYRÅN HJÄLP MED HEMSIDAN GJORT FÖRUT?

Ta gärna en titt i galleriet för att se om du gillar mina tidigare hemsidor. Även om jag finns i Stockholm och Åkersberga är det inget problem ifall du finns på annan ort. Det går alldeles utmärkt att kommunicera via telefon och e-mail. Hjälp med hemsidan hjälper dig att ta fram en effektiv och väldesignad hemsida i WordPress. 

MOBILANPASSAD WEBBSIDA

Webbyrå i Åkersberga
De hemsidor jag gör är mobilanpassade

Idag söker man väldigt ofta information via telefonen. Därför måste man se till att hemsidan även ser snygg ut för de användarna. Det kan t.ex. var kunder som är på väg till dig och som snabbt behöver hitta en vägbeskrivning. Eller kanske har du så intressanta artiklar att folk surfar in på din hemsida när de sitter på tåget på väg hem? Det är i alla fall så att Google lägger stor vikt vid att hemsidor ska vara mobilvänliga. Sidor som är det rankas högre än de som inte är det. När jag gör hemsidor ser jag till att de är mobilanpassade. Hemsidan ska vara snygg både på telefoner, paddor och datorer. Det gör att besökarna stannar längre på hemsidan. Även om du inte väljer att anlita mig bör du se till att den webbyrå du anlitar även erbjuder mobilanpassade hemsidor. 

PRISER PÅ HEMSIDOR

De flesta som kontaktar mig undrar hur mycket en hemsida kostar. De flesta vill ha en riktigt billig hemsida. Mina hemsidor kostar från 9900 kr. Ingen hemsida är den andra lik. Priset varierar förstås beroende på dina designkrav, hur många sidor du behöver och om du behöver några speciella funktioner på din webbplats. Mina offerter baseras på antalet timmar jag kommer att använda för att designa och bygga din hemsida. Den billigaste hemsidan för 9900 kr har en enkel design och består av bara en sida. Men efter att ha funderat en stund väljer de flesta ändå hemsida som är lite större och har fler sidor, eftersom det är lite mer som ingår då.

JÄMFÖR GÄRNA PRISET PÅ WEBBSIDOR!

Det finns många webbyråer i Åkersberga – jämför gärna mina priser med andra konkurrenter. Jämför vad du får för pengarna! Jag vet att Hjälp med hemsidan är en mycket prisvärd webbyrå om man jämför. Ibland händer det att kunderna berättar hur mycket andra tar betalt för samma jobb. Då har jag legat på en tredjedel av priset.

Den bästa webbyrån i Åkersberga
Hjälp med hemsidan är en mycket prisvärd webbyrå i Åkersberga

Om du har behov av en stor hemsida med många sidor och mycket information, men har en väldigt låg budget så erbjuder jag utbildning i att göra sin egen hemsida. Att gå utbildningen kostar ungefär lika lite som min billigaste hemsida. Du kan göra hemsidan hur stor som helst, så kursen är väldigt prisvärd! Under kursen får du förstås handledning och kan ställa frågor.

DU ÄR I FOKUS

När jag gör en hemsida har jag alltid dig och dina behov i fokus. Jag vill gärna hitta en layout som passar varje företag eller branch. Om du tänker på webbsidan för en hårsalong, så behöver den se väldigt annorlunda ut än webbsidan till ett företag som säljer elektroniska komponenter. Vad som är en bra och snygg hemsida kan alltså vara olika från fall till fall.

ANPASSA HEMSIDAN TILL MÅLGRUPPEN

Webbyrå Åkersberga Webbdesigner i Åkersberga
Vilka hemsidor gillar du?

Hänsyn behöver också tas till speciella målgrupper. Kanske vänder du dig till synskadade? Då behöver hemsidan anpassas för att bli tydligare.

Varje hemsida är unik och behöver anpassas för att dina besökare ska få en bra upplevelse.

TYCKE OCH SMAK

När jag designar en hemsida är det också bra att veta vad du gillar och ogillar. Kanske är det en viss stil som du gillar? Kanske är det en färg? Har du sett en annan hemsida som är jättesnygg och vill att jag ska inspireras av den? Kanske sitter du på en guldgruva av fina bilder som jag ska lägga in på hemsidan?

För hemsidor i WordPress finns det många snygga mallar att välja bland. Självklart så hittar vi något som passar just dig! Jag vill att både du och dina kunder ska älska din nya hemsida!

VAD SKA MAN SKRIVA OM PÅ HEMSIDAN?

webbyrå Åkersberga design av webbsidor för att locka till köp
Se till att hemsidan lockar till köp genom att berätta vad som gör dig unik och visa hur du löser kundens problem!

Uppgifter som kan vara bra att ha med på hemsidan är självklart era öppettider, era kontaktuppgifter, vad ni gör och vad som gör er unika. Inom många yrkesområden är det viktigt att visa upp inte bara vad man gör, utan också att företaget är väldigt bra på det man gör. Det är viktigt att visa att man har koll på nya lagar och den senaste tekniken. Säljer du varor över nätet är det inte lika viktigt att framhäva gatuadressen som ifall du har besökare som ska hitta till dig. 

Vad det ska stå på hemsidan beror både på verksamhetsområde och vad du själv tycker och tänker.

Kanske vill du tjäna lite extra pengar på hemsidan, samtidigt som du hjälper kunderna?

WEBBSIDAN SKA GÖRA DINA KUNDER KÖPSUGNA

Att ha en hemsida gör informationen om ditt företag åtkomlig för presumtiva kunder, dygnet runt. Inom vissa verksamheter är det väldigt viktigt att visa bilder på tidigare arbeten. Om presumtiva kunder ser snygga jobb du gjort tidigare blir de köpsugna. Då kan det vara bra att visa många bilder eller ett galleri på hemsidan. Eller kanske säljer du varmvattenberedare eller jobbar med transport, då är det kanske inte alls lika viktigt med bilder på alla jobb. Men du behöver ändå kunna visa upp tidigare, vällyckade projekt för att kunden ska våga köpa. Erbjuda montering av varmvattenberedaren och bortforsling av den gamla eller något annat riktigt bra säljargument.

Visa dina kunder att de är viktiga, att du bryr dig om dem och att du kan ditt ämnesområde. Är du aktiv på Instagram eller Facebook? Då kan det vara bra att koppla ihop det med hemsidan också. Kanske är du sugen på att börja blogga, det kan sätta fart på din hemsida.

BÖRJA MED EN LITEN HEMSIDA

Även om du drömmer om en stor hemsida så kan det många gånger vara bättre att börja med en enkel sida. Med en enkel sida menar jag att designen inte behöver vara så avancerad, den behöver inte ha 100-tals sidor, världens snyggaste bilder eller den flashigaste loggan. Det blir ett väldigt stort kliv att ta och det kommer kosta mycket.

Jag brukar istället rekommendera mina kunder att börja med en liten hemsida bestående av några få sidor. Det är så klart mycket lättare att ta fram material till en liten hemsida än en stor. Men det är bättre att få upp en liten hemsida nu, berätta om sin verksamhet och vart man finns, än att avvakta och bygga en stor och dyr hemsida längre fram. Ju fortare du får upp din hemsida, desto fortare kommer du få in nya kunder. En hemsida gjord i WordPress går att bygga ut efter hand i takt med att din verksamhet växer. Du kan dessutom göra detta själv, utan min hjälp om du föredrar det. 

WEBBYRÅN SKÖTER UNDERHÅLLET AV HEMSIDAN

webbyrå Åkersberga - vi kan sköta underhållet av er hemsida
Låt Hjälp med hemsidan sköta underhållet av er webbsida

Det händer att en del kunder inte själva vill underhålla sin hemsida, utan bara maila så sköter jag förändringarna. Hjälp med hemsidan har några sådana kunder som hör av sig med jämna mellanrum. De väljer hellre att köpa tjänsten än att lära sig själva. Om det är vad du söker så hjälper jag dig gärna att underhålla din hemsida. Men jag lovar, det är verkligen inte svårt att sköta underhållet själv. Efter alla avslutade jobb brukar jag gå igenom hemsidan med kunden och visa hur man redigerar de olika delarna.

BÄSTA WEBBYRÅN I ÅKERSBERGA

Bästa webbyrån i Åkersberga Låt Hjälp med hemsidan ta hand om din webbsida
Hjälp med hemsidan – Den bästa webbyrån i Åkersberga

De flesta kunder anser att WordPress är lättjobbat. De får förstås en kortare genomgång när jag är klar med hemsidan. Sedan sköter de själva underhållet av webbsidan. Även om jag skickat ut fakturan och den är betald brukar jag svara på frågor. Det är ganska enkla saker de behöver veta för att komma vidare i sitt arbete. Jag tycker att jag kan bjuda viss konsultation också eftersom jag vill vara den bästa webbyrån i Åkersberga. Jag vill att mina kunder ska vara nöjda och rekommendera mina tjänster till andra. Jag gör gärna det lilla extra för att nå dit.

WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA SOM HAR LÅNG ERFARENHET AV WEBBDESIGN

hjälp med hemsidan Bästa webbyrån i Åkersberga Många nöjda kunder och stor portfolio
Hjälp med hemsidan i Åkersberga har många nöjda kunder och en stor portfolio

Jag har hjälpt företag med hemsidor sedan 2012. Jag har en portfolio med över 96 snygga hemsidor och väldigt många nöjda kunder. Din hemsida behöver förstås inte likna de hemsidor jag gjort tidigare. Din hemsida gör jag som du vill ha den och ska vara något som du gillar! Jag tycker att det blir roligare att få skapa något unikt till ditt företag.

Vill du ha hjälp av en webbyrå att skapa en perfekt hemsidan

Även om skapandet av hemsidan kan vara jobbigt, även för dig som kund, så brukar de flesta tycka att det är spännande att följa hur hemsidan växer fram. Många av mina kunder brukar få beröm för sin fina hemsida av omgivningen. Jag vill att vi ska skapa den där webbsidan som är perfekt för dig och som fångar dina kunders intresse. Jag tycker att du ska anlita mig för att göra din hemsida. Webbyrån Hjälp med hemsidan ska vara ett snabbt och enkelt alternativ att få en snygg, effektiv och väldesignad hemsida.

PRISVÄRD OCH MODERN HEMSIDA GJORD AV EN WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA

Söker du en liten webbyrå i Åkersberga så har du hittat rätt. Jag arbetar med att göra hemsidor i WordPress, som är ett av världens vanligaste CMS-verktyg. WordPress är väldigt lättanvänt. Det är också väldigt lätt att göra förändringar på hemsidan. Skulle det vara så att du själv inte har tid eller möjlighet att sköta uppdateringar på hemsidan, hjälper jag dig gärna. När jag gör hemsidor är de mobilvänliga (responsiva) så de anpassar storleken på skärmen även till surfplattor och telefoner.

Jag gör webbsidor som är moderna, effektiva och väldesignade. De är väldigt enkla för dig som kund att underhålla själv. Att göra en hemsida eller förändra en hemsida som redan finns är en kreativ process. Det är många delar som ska fungera tillsammans. Din affärsidé ska fungera tillsammans med hemsidans layout och innehåll. Text och bild ska ligga i linje med den känsla ni vill förmedla. Låt oss hjälpas åt att göra en snygg hemsida till ditt företag! 

Hjälp med hemsidan är en duktig webbyrå i Åkersberga och Stockholm. Jag erbjuder hemsidor till bra priser.

ERBJUDANDEN HOS WEBBYRÅN HJÄLP MED HEMSIDAN:

Hjälp med hemsidan är en bra webbyrå i Åkersberga – jag erbjuder hemsidor till bra priser.

HJÄLP MED HEMSIDAN ÄR EN WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA, MEN JAG HAR MÅNGA NÖJDA KUNDER ÖVER HELA LANDET

WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA SOM GÖR SNYGGA HEMSIDOR MM

webbyrå Åkersberga som arbetar med sökmotoroptimering
Upplev Åkersbergas bästa webbyrå

Hjälp med hemsidan är Åkersbergas bästa webbyrå! Eller, det är åtminstone det jag strävar efter. Jag tycker det är roligt att designa snygga hemsidor. Det är också väldigt kul att arbeta med SEO (sökmotoroptimering) och att hjälpa kunderna att utforma texterna så bra som möjligt för att de ska ranka högt på Google.

Det är spännande att jobba med olika kunder, sätta sig in i vad de behöver och göra hem hemsida speciellt till dem. Inget jobb är det andra likt. Det är det jag älskar med att driva en webbyrå!

Jag driver en liten webbyrå i Åkersberga och erbjuder många tjänster kring webb, hemsidor och tryck. Läs mer om vad mina kunder tycker om mitt arbete!

HJÄLP MED HEMSIDAN ERBJUDER ÄVEN ANDRA TJÄNSTER

Förutom snygga hemsidor, så hjälper jag till med enkla loggor, broschyrer, visitkort, Office-paketet, informationsblad, pärmsidor och skyltar. Jag arbetar långsiktigt och vill gärna hjälpa dig att få många besökare till din hemsida.  

HITTA EN BRA WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA

De flesta av mina kunder är små företag. De söker efter en prisvärd webbyrå i Åkersberga. Hjälp med hemsidan finns i Åkersberga utanför Stockholm. Mina kunder finns över hela landet. När man arbetar med webb är man inte beroende av att träffas i verkligheten. Men jag vet att många tycker att det ändå känns tryggare att anlita en webbyrå i Åkersberga.  Det jag behöver få av dig är de texter du vill ha på hemsidan. Det är även bra att veta vad du gillar för andra hemsidor och färger. Även om jag aldrig gör exakt lika dana hemsidor är det bra att veta vad du gillar för design på hemsidan, färger, layout mm. Vet du inte riktigt hur du vill ha din hemsida? Det är inget problem heller. Jag tar gärna fram en hemsida som fungerar i din bransch.

Jag har specialiserat mig på att göra snygga, effektiva och väldesignade hemsidor snabbt och enkelt. Kunder brukar ofta imponeras över mitt snabba arbete. Det brukar gå väldigt kort tid från det att jag får textunderlaget tills det att hemsidan är klar.

 Låt oss tillsammans hitta en hemsida som både du och dina kunder kommer att älska!

HJÄLP MED HEMSIDAN ÄR EN WEBBYRÅ I ÅKERSBERGA SOM ERBJUDER MÅNGA OLIKA TJÄNSTER

Det som gör att jag kan leverera bra hemsidor så snabbt tror jag är kombinationen av mina kunskaper inom webbdesign, bildbehandling, sökmotoroptimering, trycksaker och har möjlighet att arbeta fokuserat med ett uppdrag i taget.

När jag gör en hemsida försöker jag fixa till en så snygg hemsida som bara är möjligt med de förutsättningar jag får. Alla kunder ska ha en snygg hemsida, men det är inte alltid de har bra bilder eller logga. Då för jag försöka fixa till det ändå på något sätt. Det finns t.ex. bilder att hämta i bildbanker. Det kanske går att använda miniatyrer av de bilder jag fått osv. Jag kan göra en enklare logga som inte kostar så mycket eller kanske hittar du en färdig logga. Jag försöker ordna till det, så att de ändå får en snygg hemsida som fungerar.

Jag kan även hjälpa till med grundläggande sökmotoroptimering.

JAG LEVERERAR ALLTID HEMSIDORNA I TID

Jag håller alltid de löften om leveranstid som jag ger. De flesta kunderna får sin hemsida klar inom några få dagar. Jag åtar mig aldrig så många uppdrag att jag inte hinner med dem. Att kunden får sin hemsida levererad i tid är en hederssak för mig.

Anlita hjälp med hemsidan – en mycket personlig och kompetent webbyrå i Åkersberga.