webbkurs Gör utbildningar och publicera online ger dig passiva inkomster

Sälj din kunskap i en webbkurs

In Alla inlägg, Tips & trix by Annika Vallgren

webbkurs Gör utbildningar och publicera online ger dig passiva inkomster
webbkurs Gör utbildningar och publicera online ger dig passiva inkomster

Du kan säkert många saker som inte andra människor kan. Varför inte göra en egen webbkurs och få passiva inkomster från dina kunskaper? Det är säkert många också vill lära sid det du kan.

Många människor utbildar sig genom att gå en webbkurs idag. Visst vore det trevligt att genera passiva inkomster? Jag har utökat mitt tjänsteutbud med att sätta upp plattformar för webbkurser. En av de stora fördelarna med e-learning är att dina elever kan studera när det passar dem. Du kan tjäna pengar genom att göra och sälja dina webbkurser.

Vilka kunskaper har du som du skulle kunna tjäna pengar på? Läs mer om mina utbildningsportaler i Learnsash.

Hemsida företag – kontakta mig gärna om du vill ha hjälp med din sida!

MIN EGEN HEMSIDA

Jag får ofta frågor om min egen hemsida. Det tema som jag ha använt är Xtheme från Enevato Market. Enevato Market har många snygga teman att välja mellan för din hemsida. De flesta av bilderna på min hemsida kommer från Haute Stock. Jag är också en aktiv medlem av Project 24 där jag arbetar med att på 24 månader ersätta mina inkomster med passiva inkomster online.