Det är inte svårt att ha en hemsida eller att blogga

Det är inte svårt att blogga

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

Det är inte svårt att blogga eller att ha en egen hemsida!

Det kanske kan tyckas inte svårt med en hemsida eller en blogg, men det är det inte. Det är en barnlek faktiskt. Lätt som en plätt.

Det är inte svårt att ha en hemsida eller att blogga
Det är inte svårt att ha en hemsida eller att blogga

Det är verkligen inte svårt att ändra saker när bloggen är gjord i WordPress! Jag hjälpte min nioåriga dotter att installera WordPress och välja mall. Nu bloggar hon helt själv. Jag visade två gånger hur hon skulle göra för att lägga upp bilder och publicera sidan på nätet.

Så även om det kan tyckas komplicerat innan man börjar så vill jag ändå uppmana dig att inte vara rädd att prova själv. Att ha en egen blogg eller hemsida är väldigt roligt och i min dotters fall så tror jag att det är bra för språkutvecklingen att få skriva regelbundet.

Att ha en webbsida till företaget och redigera den är inte svårare det! Ett företag har dessutom stor nytta av att finnas på internet. Både genom att fler kunder hittar dem och det går att söka på företagets öppettider priser osv. Är du intresserad av att skaffa en webbsida till ditt företag så kontakta mig gärna! Efter mina avslutade jobb brukar jag hjälpa mina kunder att komma igång med WordPress. Kom ihåg, det är inte svårt att redigera en hemsida!